Crăciun

CAZARE CU DEMIPENSIUNE

Sărbătorește magia Crăciunului 2020 în Poiana Brașov la Boutiuque Hotel Casa Emil! Oferta noastră include pachete de cazare cu demipensiune pentru 3 și 5 nopți.

Revelion

CAZARE CU DEMIPENSIUNE

Sărbătorește trecerea între ani în Poiana Brașov la Boutique Hotel Casa Emil! Oferta noastră include pachete de cazare cu demipensiune pentru 5 și 7 nopți.

Așezată într-o zonă pitorească a stațiunii Poiana Brașov, într-un luminiș răcoros, la poalele pădurilor de brad, chiar în inima vestitei stațiuni, Boutique Hotel Casa Emil își dorește de la bun început să constituie o notă aparte în panoplia unităților de cazare din zonă.

Boutique Hotel Casa Emil, vă întâmpină şi cu ajutorul partenerilor săi, cu următoarele facilităţi: şcoală ski, shuttle bus către pârtii pe durata sezonului de iarnă, garderobă ski, plimbări de agrement, tururi cu biclete electrice, transfer către aeroport.

Toate ofertele și pachetele speciale de la Boutique Hotel Casa Emil sunt proiectate pentru a vă face să vă bucurați de o vacanță cât mai memorabilă, cu oferte ce includ servicii de transfer către partie, excursii în oraș, activități sportive și în aer liber.

Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord să utilizăm modulele cookie