BOUTIQUE HOTEL

Povestea Restaurantului Vânătorul continuă în liniștea Boutique Hotel Casa Emil.

Aici, între clasic și romantic, veţi avea parte de momente relaxante şi de o detaşare de problemele cotidiene.

Așezată într-o zonă pitorească a stațiunii Poiana Brașov, într-un luminiș răcoros, la poalele pădurilor de brad, chiar în inima vestitei stațiuni, Boutique Hotel Casa Emil își dorește de la bun început să constituie o notă aparte în panoplia unităților de cazare din zonă.

Prin imaginația proprietarului, cu ajutorul neprețuit al arhitectului și al constructorului, unitatea de cazare oferă o imagine clasică a construcțiilor montane, în care lemnul și piatra își au partea leului, obligatorie într-o astfel de locație.

Arhitectura și materialele folosite sunt completate de amenajările și decorațiunile deosebite. Astfel, inaugurată în vara anului 2006, Casa Emil din Poiana Brașov este singurul boutique hotel din stațiune, cele 4 camere large double, o cameră dublă standard și respectiv două apartamente avându-și fiecare povestea ei, fiind decorată într-un stil artitectural unic, destăinuindu-și propriul nume și oferindu-le oaspeților săi momente, trăiri și emoții unicat.

Toate acestea sperăm să contribuie la crearea unei atmosfere aparte de cazare, deosebită și relaxantă, care să ofere vizitatorului șansa unui sejur cu totul special, în măsură să-l determine să-și aducă aminte cu plăcere de perioada petrecută aici. Dorință acestuia de a reveni în Poiana Brașov, va fi stimulată și de întreaga echipă care îi va stă la dispoziție cu toată pregătirea, calificarea, educația și dăruirea membrilor ei.

Nota aparte pe care o va oferi Boutique Hotel Casa Emil este generată și de modul conceptual la care s-a lucrat de la bun început: ideea de la care a pornit totul și care este vie și în prezent este aceea a unei locații de cazare care păstrează eticheta calității, a bunului gust, a atenției către detalii, o locație unde bunul simț și solicitudinea sunt la ele acasă, unde grija față de toți cei care îi călca pragul și decid să îi fie oaspeți speciali este pe primul plan.

Acest concept va oferi oaspeților șansa unei “povestiri” unice, în care acțiunile organizate ale diverselor grupuri restrânse vor beneficia de intimitatea locației de cazare, fără a fi perturbați de alte acțiuni sau grupuri, iar turiștii individuali vor fi răsfățați cu intimitate și relaxare, toți simțindu-se în sânul unei adevărate familii, într-o a doua “acasă”, pe toată perioada sejurului de cazare.

Personalul nostru vă va întâmpina cu zâmbetul pe buze, gata să vină în ajutor, iar confortul aici este la el acasă:

• fiecare cameră a fost atent decorată
într-un anumit stil arhitectural;

• toate camerele au pat matrimonial și sunt dotate cu balcon propriu, minibar, televizor LCD şi conexiune Wifi la internet;

• casa are saună proprie și cameră de masaj;

• la parterul pensiunii, Centrul de Închirieri Skiuri și Școala de Ski R&J vă oferă cele mai bune echipamente pentru sezonul de iarnă cât și lecții de ski;

• pe durata sezonului de iarnă vă punem la dispoziție shuttle bus către pârtie.

În continuare vă prezentăm câteva din datele și informațiille preliminare care vor permite crearea unei prime imagini asupra dotărilor, utilităților, facilităților și serviciilor oferite de Boutique Hotel Casa Emil din Poiana Brașov și care să confirme, chiar din această fază, datele și mesajul prezentate în rândurile de mai sus.

Pentru orice altfel de informații suplimentare, persoanele de contact care vă stau la dispoziție cu toată solicitudinea și cunoștințele necesare sunt:

Manuela Mitrea

Sales & Marketing Manager

+40 723 140 145

Rezervări

office[@]restaurant-vanatorul.ro

+40 268 262 354

LARGE DOUBLE "CLASIC"

LARGE DOUBLE "MODERN"

LARGE DOUBLE "ORIENTAL"

LARGE DOUBLE "CONSERVATOR"

SMALL DOUBLE "VÂNĂTORUL"

APARTAMENT "EXCALIBUR"

APARTAMENT "ROMANTIC"

"SAUNA"

Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord să utilizăm modulele cookie